San Marco Delft logo

Pizza Delft

De lekkerste sinds 1989

pizzadeeg kneden
steenoven

20.000+ mensen gingen je al voor

Authentieke Italiaanse Pizza

‘’La vera cucina Italiana’’, daar staan wij bij San Marco voor. Dit staat voor het proeven, en het beleven van de Italiaanse keuken.  Bij San Marco ligt de focus vooral op het zelfgemaakte Italiaanse deeg. Benieuwd hoe die heerlijke pizza’s worden gemaakt? Lees gerust verder!

 

Hout gestookte oven voor de authentieke smaak 

Bij San Marco worden de zelfgemaakte Italiaanse pizza’s bij een temperatuur van 400 graden Celsius in een hout gestookte oven afgebakken. Op deze wijze is de pizza binnen maar liefst 2 minuten klaar om opgediend te worden. Met deze bereidingswijze krijgen de Italiaanse pizza’s kleine zwarte spikkels, die zorgen voor een extra smaakbeleving. Het deeg waarmee wij onze pizza’s bereiden rijst en rijpt minimaal 48 uur alvorens we ermee aan de slag gaan. Op deze manier krijgt ons deeg meer smaak en is het lichter verteerbaar. Benieuwd hoe de pizza’s precies worden bereid?

 

Bij San Marco hechten wij veel waarde aan transparantie. Daarom hebben wij een open keuken concept waarbij u vanuit uw tafel zo de keuken in kan kijken! Nieuwsgierig geworden? Klik dan hieronder om dit bij San Marco te ontdekken!

4,2 Google-sterren

700+ positieve Google reviews

Gratis amuse

Reviews

Vera Knoppert
Vera Knoppert
@VAknoppie
Lees verder
Mooie vernieuwd!! Heerlijk gegeten van onze pizza, smaakvolle en rijkelijk belegde zalm pizza en een overheerlijke calzone pizza, bedankt voor dit smaakvolle moment
Larissa van Duilen
Larissa van Duilen
@LarissssvD
Lees verder
Fijne en snelle bediening, en bovendien erg lekker eten! Pizza wordt op traditioneel italiaanse (napolitaanse?) manier bereid in een hout gestookte steenoven, dus een van de weinige 'echte' pizzeria's in Delft. Komen zeker een keer terug!
Rob Van Mierlo
Rob Van Mierlo
@username
Lees verder
Beste tiramisu die ik ooit gegeten heb. Ravioli was heerlijk en totaal anders dan ik verwacht had!
Vorige
Volgende
KM Lam
KM Lam
@KmLam
Lees verder
De pizza’s en de pasta’s zijn hier heel goed. Als je van ‘echt’ Italiaans eten houdt, ga je naar San Marco.
Martijn Wessels
Martijn Wessels
@Martijn Wessels
Lees verder
Heerlijk gegeten in een sfeervol restaurant. Zeer vriendelijk personeel en prima prijzen. Uitgebreide keuze en een aanrader is de tiramisu.
Femke Hoes
Femke Hoes
@FammieH
Lees verder
Absoluut de aller-allerlekkerste pizza die ik heb gegeten. De sfeer is goed en de ruimte is prachtig. De open keuken is leuk. Je ziet alle pizza’s gemaakt worden. We komen ZEKER nog vaker terug!
Vorige
Volgende
Joost Ruitenbeek
Joost Ruitenbeek
@JoosR12
Lees verder
Toprestaurant, niet verder zoeken! Beste pizza in Nederland die ik op heb
Ben Brandenburg
Ben Brandenburg
@Ben Brandenburg
Lees verder
Dit is wat we willen in Delft ,een Italiaans restaurant met een grote variatie aan heerlijke pasta gerechten ,ook vegetarisch, en top pizza’s . Van de anti pasta tot en met de dolci heerlijke gegeten. De bediening is super vriendelijk , leuke jonge mensen die plezier hebben in het naar de zin maken van de gasten.
Danique Van der Stap
Danique Van der Stap
@pizzaloverNL
Lees verder
Vanavond hier gegeten, het was werkelijk voortreffelijk! De pizza's zijn geweldig lekker... de bediening is top! Alles werd snel gebracht, vriendelijk personeel, het is ontzettend mooi ingericht... de prijs is prima ! Geen minpunten te bedenken... het enige wat ik kan zeggen is...
Vorige
Volgende