‘’La vera cucina Italiana’’, daar staan wij bij San Marco voor. Dit staat voor het proeven, maar vooral het beleven van de Italiaanse keuken. Maar hoe zorgen wij ervoor dat de Italiaanse authenticiteit wordt gewaarborgd en wordt beleefd via onze gerechten?
Bij San Marco worden de Italiaanse pizza’s bij een temperatuur van 400 graden Celsius in een hout gestookte oven afgebakken. Op deze wijze is de pizza binnen maar liefst 2 minuten klaar om opgediend te worden. Met deze bereidingswijze krijgen de Italiaanse pizza’s kleine zwarte spikkels, die zorgen voor een extra smaakbeleving. Het deeg waarmee wij onze pizza’s bereiden rijst en rijpt minimaal 48 uur alvorens we ermee aan de slag gaan. Op deze manier krijgt ons deeg meer smaak en is het lichter verteerbaar. Benieuwd hoe de pizza’s precies worden bereid? Bij San Marco hechten wij veel waarde aan transparantie. Daarom hebben wij een open keuken concept waarbij u vanuit uw tafel zo de keuken in kan kijken!
Bij San Marco vinden we het belangrijk om te handelen vanuit ervaring en kennis, voor dat extra stukje beleving. Bij ons in de keuken staan dan ook een échte Italiaanse chef-kok en authentieke Italiaanse pizzabakkers die hun roots hebben uit Italië. Het team van chefs en pizzabakkers van San Marco wordt geleid door de eigenaar Giancarlo, die met de liefde van de Italiaanse keuken is opgegroeid en de ins en outs van de authentieke traditionele pizza van zijn Italiaanse vader heeft meegekregen. Giancarlo werkt samen met Italiaanse chefs en professionele pizzabakkers uit Milaan, Napels en Sardinië aan hoge kwaliteit pizza’s en pasta’s.
Benieuwd hoe dit er in het restaurant aan toe gaat? Reserveer dan vanavond nog een tafel!